Peleano: A sparkling tale

Το ιστολόγιο (sic) που διαβάζετε αυτή τη στιγμή έχει σαφώς μια προτίμηση προς το κρασί και την μπύρα (αλλά και άλλα ποτά), παρόλ’ αυτά είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει μια σημαντική κατηγορία καταναλωτών που θα απολάμβανε ένα δροσιστικό και ελαφρύ αλκοολούχο ποτό, με τα γευστικά χαρακτηριστικά ενός κρασιού.

Ακριβώς αυτή την κατηγορία ήρθε να καλύψει το Peleano, ένα νέο αφρώδες αλκοολούχο ποτό, αρωματικό, ανάλαφρο και ιδιαίτερα απολαυστικό, με βάση το κρασί.

Την ιδέα για το ποτό αυτό την έχει η Κατερίνα Γαρδέλη, η οποία θέλησε συνδυάσει τα ποτά που απολαμβάνει στην Καλιφόρνια, όπου κατοικεί, με τις ποικιλίες σταφυλιού και το κρασί που βγάζει η Πελοπόννησος, εξ’ ού και το όνομα του (συνδυασμός των λέξεων Πελοπόννησος και Οίνος).

Οι επιλογές των ποτών είναι 2, μια λευκή προέρχόμενη από σταφύλια Μοσχάτου, όπου στη μύτη κυριαρχεί το λεμόνι και τα λευκά άνθη και μια Rose από Μοσχοφίλερο, όπου στη μύτη θα σας έρθουν αρώματα λουκουμιού και τριαντάφυλλου. Στο στόμα είναι ανάλαφρα, με 5,5% με 6% αλκοόλ. Απολάυστε τα παγωμένα.

Μια διαφορετική και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για ένα ανάλαφρο και δροσιστικό αλκοολούχο ποτό, που έρχεται με ένα πολύ εντυπωσιακό και όμορφο packaging και brand.

Στην υγεία σας λοιπόν!

Leave a Reply