Mary Pickford

Η Mary Pickford υπήρξε πρωτοπόρα Καναδέζα ηθοποιός στις πρώτες μέρες του κινηματογράφου, γνωστή ως και το “κορίτσι με τις μπούκλες”.

Είναι επίσης ένα διάσημο κοκτέιλ της εποχής της ποτοαπαγόρευσης.

Τώρα πια είναι και το νέο στέκι του Πειραιά, πόνημα του Θάνου Πουρναρούς, του διάσημου Baba Au Rum, και του Λευτέρη Λαζάρου, του ψαροφαγικού Βαρούλκου.

Το cocktail bar βρίσκεται στη στέγη του Βαρούλκου, στο τέλος του Mικρολίμανου. Ανεβαίνοντας με το ασανσέρ στον 3 όροφο το πρώτο που αντικρίζεις είναι μια πολύ όμορφη ταράτσα, η οποία στο στυλ θυμίζει 30’s.

Η θέα μαγική, με όλο το μικρολίμανο στο πιάτο. Ιδιαίτερα αν είστε τυχεροί και προλάβετε κάποια από τα πρώτα στάντ, τότε το μάτι σας, και μαζί η καρδιά σας, θα ταξιδεύει μέχρι το τέλος σχεδόν της Αττικής χερσονήσου.

Για να παραγγείλετε, έρχεται ο κατάλογος ο οποίος είναι ένα μικρό βιβλιαράκι, που περιέχει εκτός από δροσιστικά κοκτέιλ, πολλές μικρές δροσιστικές ιστορίες. Ο κατάλογος του μαγαζιού είναι πλήρης και περιέχει επιπλέον λευκά, ροζέ κρασιά και μπύρες.

Εγώ διάλεξα το Pearl Fisher, το οποίο είναι μια καλοκαιρινή, δροσιστική παραλλαγή του Negroni. Το βρήκα εξαιρετικό και ταιριαστό με το μαγαζί, την ατμόσφαιρά και τη … θερμοκρασία.

Το σέρβις πολύ αποτελεσματικό και πολύ φιλικό.

Συνολικά, αν καταφέρετε να παρκάρετε στη περιοχή, αποτελεί μια φοβερή επιλογή για να περάσετε όμορφα το βράδυ σας.

Leave a Reply