#RESTART

Η 3η Μαΐου, του σωτήριου έτους 2021, στα μάτια των όλων εμάς, που αρεσκόμαστε στο να τρώμε σε εστιατόρια, να πίνουμε τα κρασιά μας (και τα ποτά μας βεβαίως, βεβαίως) σε Wine ή άλλα Bars και να απολαμβάνουμε τον καφέ μας (specialty ή μη) σε όμορφα καφέ με ωραία θέα, φάνταζε σχεδόν σαν ψέμα. Μετά 6 μήνες, με σκληρή καραντίνα και απαγορεύσεις μετακινήσεων, είχε έρθει η μέρα να επισκεφτούμε και πάλι τα αγαπημένα μας μαγαζιά.

#RESTART στο αγαπημένο Oinocent

3 εβδομάδες μετά το γεγονός αυτό , επισκεφθήκαμε τα στέκια μας, είδαμε χαμογελαστούς ανθρώπους, τους ίδιους ανθρώπους που είχαμε πεθυμίσει το προηγούμενο διάστημα, δοκιμάσαμε νέα & παλιά κρασιά, γευτήκαμε νέα πιάτα και γεύσεις, αναζητήσαμε τα νέα μαγαζιά που άνοιξαν στην Αθήνα.

Νέα ξεκινήματα

Το χρειαζόμασταν. Ήταν μια απαραίτητη ένεση ευτυχίας, χαράς και αισιοδοξίας, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και το επόμενο διάστημα. Ας ευχηθούμε ότι από εδώ και μπρος όλα θα πάνε καλά, όλα θα μοιάζουν με ένα κακό αστείο και δεν θα χρειαστεί ποτέ να αποχωριστούμε τους δικούς μας ανθρώπους, για πολύ καιρό.

#Restart στο Ουζερί Λέσβιον

Leave a Reply