Beetle Bar

Οι περισσότεροι ίσως να γνωρίζετε το Άργος ως μια από τις πιο ζεστές πόλεις της Ελλάδας ή ίσως μια αδιάφορη πόλη δίπλα από το γραφικό Ναύπλιο.

Δεν είναι πολύ μακριά από την αλήθεια όλα αυτά, αλλά τώρα πια κάτι έχει αρχίζει να αλλάζει. Το κέντρο της πόλης έχει σχεδόν πεζοδρομηθεί ολόκληρο και οι δρόμοι έχουν γίνει ήπιας κυκλοφορίας. Και βέβαια πολύ όμορφα μαγαζάκια έχουν αρχίσει να ξεπηδούν στην πόλη.

Ένα από αυτά είναι το Beetle bar. Οι ιδιοκτήτες έχουν κάνει μια καταπληκτική δουλειά, ανανεώνοντας πλήρως το παλιό κτήριο στο οποίο στεγάζεται το μπαρ. Το κτήριο χτισμένο με πέτρα, γεγονός που κάνει το εσωτερικό διάκοσμο του μαγαζιού να εντυπωσιάζει.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες έχουν βάλει και πολύ προσωπική εργασία και αυτό δίνει μια πολύ ξεχωριστή νότα. Δεν έχετε παρά να παρατηρήσετε την πολύ όμορφη σκεπή του κτηρίου, την οποία ξαναέφτιαξαν από την αρχή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το δια ταύτα, τα ποτά δηλαδή, θα δείτε ότι το κατάστημα διαθέτει μια πολύ δυνατή κάβα. Εμπιστευτείτε τους bartenders του μαγαζιού με τις επιλογές τους. Η μπάρα διαθέτει και μια πολύ καλή λίστα από μπύρες σε ποτήρι.

Τέλος, και βέβαια όχι λιγότερο σημαντικό, για τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στην μικρή πλατεία που βρίσκεται στην μπροστινή όψη του καταστήματος. Η θέα είναι απεριόριστη προς το κάστρο του Άργους, το οποίο ονομάζεται “Λάρισα”. Βέβαια. η αίθουσα κλιματίζεται και αυτό μπορεί να σας προσφέρει μια όαση δροσιάς, στο καλοκαιρινό, καυτό, Άργος.

Πληροφορίες:

Beetle, Βασιλέως Αλεξάνδρου, Άργος , σελίδα Facebook: εδώ

Υ.Γ. Η μεσαία φωτογραφία του άρθρου είναι από την επίσημη σελίδα του μπαρ στο Facebook.

Leave a Reply