Papillon all day bistro & bar

Μόλις λίγες εβδομάδες από τα εγκαίνια, επισκεφθήκαμε το νέο Papillon Bistro & Bar, στο Ψυχικό ακριβώς πάνω στον περίφημο Φάρο!

Με τον αέρα της δεκαετίας του ’30 και το σχήμα του Παπιγιόν να κυριαρχεί παντού, η νέα πρόταση στο Ψυχικό έρχεται για να περάσετε εκεί όλη σας την ημέρα.

Ο χώρος είναι ζεστός και χωρίζεται στα 2. Το μπροστινό κομμάτι, με θέα στο δρόμο και μια όμορφη μπάρα, απολαύστε το ποτό σας, ενώ στη δεύτερη αίθουσα, στο πίσω μέρος, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας. Η μουσική είναι σε πολύ καλή ένταση ενώ κυριαρχούν πολύ όμορφες μελωδίες.

Πολύ καλός κατάλογος κρασιών, εμείς επιλέξαμε να δοκιμάσουμε το Papargyrioy Blanc, ενώ το συνοδέψαμε με ένα πλατώ τυριών και ένα πλατώ αλλαντικών και ένα όμορφο καλάθι με ψωμιά. Τα αλλαντικά ήταν μια εξαιρετική μπρεζαόλα από ταύρο, ένα προσούτο ντι πάρμα και μια ισπανική Θεθίνα (Cecina) από μοσχαρίσιο μπούτι. Από τυριά δοκιμάσαμε μια κλασσική παρμεζάνα, ένα στίλτον και ένα όμορφο ελληνικό καπνιστό τυρί.

Όμορφη και η λίστα με τα κοκτέιλ, όπου δοκιμάσαμε το λευκό νεγκρόνι! Εξαιρετικό κοκτέιλ, πολύ ισορροπημένο!

Γενικά μας άφησε πολύ όμορφη εντύπωση. Για να κάνουμε και λίγο γκρίνια, δεν εντυπωσιαστήκαμε από το σέρβις (το μαγαζί έχει ανοίξει μόλις 2 – 3 εβδομάδες, οπότε μάλλον θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να δέσει), ενώ οι καρέκλες ήταν μάλλον λίγο πιο ψηλές για τα τράπέζια!

Επισκεφθείτε το και θα εντυπωσιαστείτε από την ατμόσφαιρά του.

Leave a Reply